Online Eğitim Kurulumu Hakkında

21 Mart 2020 18:29
Online Eğitim Kurulumu Hakkında

Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine;

Online Eğitim İçin Bilgisayar Cep Telefonu (Android ve Iphone ) Cihazlara Uygulamanın İndirilmesi ve Kurulumu Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

23 Mart 2020 Pazartesi tarihinden itibaren ONLINE EĞİTİM başlayacaktır.

Cep telefonlarınıza veya bilgisayarlarınıza  Zoom cloud meetings uygulamasını indiriniz. Uygulamanın indirilmesi, kurulumu ve nasıl kullanılacağı görsel olarak web sayfamızda yayınlanmıştır.

Online Eğitim Ders Programı web sayfamızda yayınlanmış olup, bu program doğrultusunda dersleri canlı yayın olarak takip edip, katılım sağlayabilirsiniz.

NOT:  1. Zoom cloud meeting uygulamasını indirdikten sonra herhangi bir işlem yapmayınız. Daha sonra yapılması gereken işlemlerin duyurusu yapılacaktır.

2. Sisteme nasıl gireceğiniz bilgisi daha sonra duyuru olarak geçilecektir.

3. Kullanıcı adı: Öğrenci Numarası

Şifre: T.C. Numarası