Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Kulüplerimiz Türkçe ve İngilizce hikâye kitapları Desteği Yaptı.

12 Nisan 2019 13:24

'Bir Ateş Yak, Üşümesin Çocuklar'' projesi kapsamında Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Kulüplerimiz Batman’da bulunan Vali Aydın Arslan İlkokulu'na Türkçe ve İngilizce hikâye kitapları ile eğitim setleri desteğinde bulundu. Sosyal Sorumluluk bilinci ile hareket eden öğrencilerimizi kutluyoruz.
-
Within the context of “Light a Fire, So Children Don't Get Cold” Project, our Student Council and our Student Clubs supported the Vali Aydın Arslan Primary School with sets of Turkish and English story books. We celebrate our students who act with the conscious of social responsibility.