Sağlık Sektörünün önde gelen isimlerini buluşturan Sağlıkta Kariyer Zirvesinin 3.sü öğrencilerimizin yoğun katılımıyla Yüksekokulumuzda gerçekleşti.

06 Aralık 2019 16:06

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa METE, SEY Danışmanlık kurucusu Seyyal HACIBEKİROĞLU , SBÜ Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Savaş Başar KARTAL, Marka Danışmanı Serap ÖCAL
ve Hospitadent İnsan Kaynakları Grup Müdürü Hasan PEKTAŞ'ı ağırladığımız Zirvenin moderatörlüğünü Ögr. Gör. Serap YILMAZ yaptı. Zirvede; sektöründeki son gelişmeler, istihdam alanları ve sorunları, sağlıkta pazarlama, iletişim ve sağlıkta şiddet gibi birçok konu ele alındı.