Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Duyuru

27 Nisan 2020 16:42
Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Duyuru

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi 2020-2021 Yılında Eğitim - Öğretime Başlıyor

2009 yılında kurulan Avrupa Meslek Yüksekokulu, TBMM’de kabul edilen kanunun Resmi Gazete’de yayınlanmasıyla ile Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi olarak kuruluşunu resmen tamamlanmış oldu. Kanunla Üniversitemiz eğitim-öğretim faaliyetlerini Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri ve Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Avrupa Meslek Yüksekokulu ile sürdürecek. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Akademik Yılında Avrupa Meslek Yüksekokulu’nun on beş programının yanı sıra Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri Bölümlerine öğrenci kabul etmek üzere çalışmalara başlandı. 11 yılda verdiğimiz on bini aşkın mezunumuzla gelişerek ve büyüyerek sürdürdüğümüz eğitim hayatımızı Üniversitemiz ile ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli sağlık elamanları ve mühendisleri yetiştirerek devam edeceğiz. Ülkemize ve Kocaeli’mize hayırlı olsun.