Sağlıkta Kariyer Zirvesinin 2.si!

26 Ekim 2018 11:21
Sağlıkta Kariyer Zirvesinin 2.si!

Sağlık Sektörünün önde gelen isimlerini buluşturan Sağlıkta Kariyer Zirvesinin 2.si Yüksekokulumuzda öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Memorial Hizmet Hastanesi Direktörü Uzm. Dr. Gülbaran ESİN, İstanbul Kent Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Didem SÖYLEMEZ SUR, Sakarya Konak Hastanesi Hasta Hizmetleri Müdürü Okan Mithat GEMİCİ, İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa METE ve Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan ARSLAN, Memorial Hizmet Hastanesi Ögr. Gör. Serap YILMAZ’ı buluşturan zirve de sağlık sektöründeki son gelişmeler, istihdam alanları ve sorunları, sağlıkta pazarlama, iletişim ve sağlıkta şiddete kadar birçok konu masaya yatırıldı.